Terrazas de los Andes Chardonnay 2022

Terrazas Chard.’20 75cl13.5%

Maitse: Tasakaalus, jõuline, ümar ja kreemine. Pikk ja elegantne järelmaitse.

Lõhn: Ülekaalus tsitruseliste noodid, mis meenutavad laimi, lisaks valged puuviljad, nagu pirnid. Nüanssi lisavad peened röstitud mandlite ja sarapuupähklite noodid koos rohuaroomiga, mis toovad esile värskuse.

Kirjeldus: Terrazas de los Andes on Argentiina veinimaja, mille viinamarjaistandused asuvad Mendoza südames ümbritsetuna Andidest. Tänu unikaalsetele looduslikele oludele iseloomustavad nende veine erksad ja intensiivsed maitsed. Terrazas Chardonnay 2021 on ümar ja kreemine vein, mis on maitselt poolkuiv, tasakaalus ja jõuline. Järelmaitse on pikk ja elegantne. Aroomis on ülekaalus valged puuviljad ja tsitruseliste noodid, mis meenutavad laimi. Nüanssi lisavad peened röstitud mandlite ja sarapuupähklite noodid koos rohuaroomiga, mis toovad esile värskuse. Valmistatud 100% Chardonnay viinamarjadest.

Värv: Kirgas kollane roheka alatooniga.

Alkoholiprotsent: 13.5%

Regioon: Mendoza

Marjad: Chardonnay

Serveerimise temperatuur: 8 °C - 10 °C

Retseptid

The Godfather IV


Ristiisa triloogiast inspireeritud kokteil, mis sarnaneb oma olemuselt Corleone perekonnaga – mõlemad on julged, ootamatud ja ettearvamatud. 23-aastasest Zacapa rummist valmistatud kokteilil on rikkalik ja kauakestev maitse, milles on tunda vürtse ja magusust. The Godfather IV serveeritakse vanamoodsas viskiklaasis koos jääga.

Loe rohkem Vaata teisi kokteile

Ketel One Moscow Mule

Koostisosad

4 cl Ketel One Vodkat
Fever Tree Ginger Beer toonik

Loe rohkem Vaata teisi kokteile
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.