Veuve Clicquot
1772. aastal pani Philippe Clicquot aluse veinifirmale nimega Clicquot-Muiron. Tema abikaasa Madame Clicquot leiutas šampanja “tantsitamise” meetodi, millega puhastatakse jook settest ning mida kasutatakse šampanjamajades tänapäevani.

Veuve Clicquot

1772. aastal pani Philippe Clicquot aluse veinifirmale nimega Clicquot-Muiron. Kolm aastat hiljem tulid veinimajast esimesed rosé-šampanjad. 1805. aastal võttis firma üle tollal 27-aastane Madame Clicquot. Abikaasa surma järel sai temast esimene naissoost šampanjamaja omanik.

Veuve tähendab prantsuse keeles leske. Madame Clicquot leiutas šampanja “tantsitamise” meetodi, millega puhastatakse jook settest ning mida kasutatakse šampanjamajades tänapäevani.

Tänapäeval on Veuve Clicquot gurmaanide soosingus, kuna sobib toiduga eriti suurepäraselt. Veuve Clicquot on äärmiselt hinnatud tänu oma aastakäiguehk vintage-šampanjadele. Veuve Clicquot on aastaid olnud esirinnas oma eripäraste disainilahenduste poolest. Koostöös maailmakuulsate disaineritega luuakse kõike šampanjaga seonduvat – innovaatilisi külmakaste, pakendeid ja isegi armastajatele mõeldud toole nimega Veuve Clicquot Loveseat.

Tooted
Joogiekspert

Cherries In the Trophy


Kirsitrofee on jook, mille juured ulatuvad kaugesse Belgia õlletootmise ajalukku. Aega, kui ristisõdades avastati uusi ja põnevaid maitseid, millega rikastati kohalikku joogikultuuri. Sellesse kokteili on segatud erinevad maailmad – mõru rabarber sümboliseerib keskaegse Euroopa karmi elu, litši eksootika idamaade troopilisi võlusid ning kvaliteetne džinn legendaarset Inglise vaimu.

Loe edasi VAATA KA TEISI KOKTEILE

Hennessy Berry

koostisosad

4 cl Hennessy V.S konjakit
Perrier vesi
1-2 tl suhkrut
7-8 tk vaarikaid
Purujää

Loe edasi VAATA KA TEISI KOKTEILE
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.