Uus džinn MOHN POPPY

Head uudised džinni sõpradele! Prike tootevalik on saanud täiendust uue omanäolise eestimaise džinni näol – MOHN POPPY

Tegemist on väga ekslusiivne Muhu saare džinni Mohn Poppy’ga mis on valmistatud rukkipiiritusest käsitööndusliku väikepartiina. Dżinnile tooniandev maitse ja aroom pärinevad kadaka käsitsi korjatud sinistest ja rohelistest marikäbidest ning saare mooniseemnetest.
1688 aastal kutsuti Muhu saart Mohn’i saareks, mis saksa keeles tähistas mooni-saart. Tollal oli saar kaetud suurte mooniväljadega. Unised kalurikülad, pöörlevad veskitiivikud, päikesest ja tuulest pleekinud rookatusega majad, metsas ampsavad sammalt põdrad, varahommikusel heinamaal kikitavad kõrvu metskitsed ja vaheldumisi kõikidel aastaaegadel liuglevad taeva all sadakond linnuliiki. Sellel kivisel ja tuultele avatud väikesaarel püüdlevad kõikjal taeva poole rohelised kadakad ja suvel kriiskavad nende vahele mustrina tikitud erkpunased moonipõllud.
Mohn Poppy dżinn on selle lummava maastikumustri käsitsi valmistatud jäädvustus. Selle mustri kätkemiseks dżinni maitsesse on jala- ja kätepaarid kadakamarju ning mooniseemneid korjates rännanud kõigil aastaaegadel risti ja rästi läbi kogu saare.

Kokteilisoovitused:

Gin&Tonic

Täida copa klaas jääga, lisa 1 osa Mohn Poppy džinni (4cl) ja 3 osa Fever-Tree Indian Tonic Water (12cl).

Garneeringuks kasuta sidruni- või laimilõiku

Smoked Rosmary Gin&Tonic

Täida klaas/shaker jääga.

Aseta taldrikule rosmariini oksad ja pane köögipõletiga (kitchen torch) põlema, kui oksad suitsema hakkavad, siis vala klaas jääst tühjaks ja aseta kummuli suitsevate rosmariini okste peale.

Vala shakerist jää valja, sega sinna G& T vastavalt esimesele meetodile (1 G&T) aga ILMA JÄÄTA.

Nüüd võta suitsetatud klaas, täida jääga ja lisa shakerist G&T. Täienduseks laim või sidrun (vastavalt soovile).

Tagasi

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.