Rocca di Montemassi Sassabruna Monteregio di Massa Marittima DOC

Alkoholisisaldus: 13.5%

Päritolumaa: Itaalia
Piirkond: Toskaana
Viinamarjasort: 80% Sangiovese, 10% Merlot, 10% Syrah
Aroom: rikkalik ja mitmekülgne, esile tõusevad küpsed punased puuviljad ja metsamarjad, mida täiendavad vürtsid ja lagrits
Maitse: täidlane, pikk ja kergelt vürtsikas järelmaitse. Vein on laagerdunud 12 kuud tammes
Toidusoovitus: Pasta, Tugevad juustud, Sealiha, Loomaliha, Lambaliha, Ulukiliha
Serveerimistemperatuur: 16.0-18.0C

Teised Itaalia veinid
Joogiekspert
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.