Laroche Petit Chablis AOC

Alkoholisisaldus: 12.5%
Päritolumaa: Prantsusmaa
Viinamarjasort: 100% Chardonnay
Värvus: õlekõrre kollane
Aroom: suurepärase mitmekesise aroomiga, milles tunda kummelit, münti ja mineraale.
Maitse: kukerge, ränine ja voolav, harmoonilise lõpuga.
Toidusoovitus: eelroad, iseseisvalt nautimiseks, mereannid
Serveerimistemperatuur: 10.0-12.0 C

Viinamarjad korjatakse septembri lõpus, oktoobri algul. Fermentatsioon: viinamarjad pressitakse tervete kobaratena pneumaatilises pressis, 12 tundi veinivirde settimist 12-15C juures spetsiaalsetes avarates mahutites. Käärimisprotsess kestab 15 päeva roostevabast terasest mahutites, rakendatakse 100% malolaktilist käärimist. Veinid küpsevad 4-6 vkuud käärimissettel roostevabast terasest mahutites. Veini selitamiseks kasutatakse betoniiti, enne villimist kasutatakse õrna filtreerimist.

Joogiekspert
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.