B&G Merlot Reserve

Alkoholisisaldus: 14.0%

Päritolumaa: Prantsusmaa
Piirkond: Languedoc-Roussillon

Tootekirjeldus: Barton & Guestier on ligi 3 sajandit vana kaubamärk, mida loetakse tänapäeval vanimaks veiniga kauplevaks ettevõtteks Prantsusmaal Bordeaux’s. Sügav karmiinpunane Merlot Reserve on maitselt keskmise täidlusega, äärmiselt marjane, ümar, peen ja heas tasakaalus. Veini aroom on väga marjane, esmalt on tunda metsmaasikaid ja punaseid sõstraid ning seejärel rösti ja kohvi nüanssi.
Viinamarjasort: Merlot
Värvus: Sügav karmiinpunane.
Aroom: Väga marjane, esmalt on tunda metsmaasikaid ja punaseid sõstraid ning seejärel rösti ja kohvi nüanssi
Maitse: Äärmiselt marjane, ümar, heas tasakaalus ja peen
Serveerimistemperatuur: 16.0-18.0C

Tagasi

B&G Bistro Sauvignon Blanc

Alkoholisisaldus: 11.5%

Päritolumaa: Prantsusmaa
Piirkond: Vin de France

Tootekirjeldus: Barton & Guestier on ligi 3 sajandit vana kaubamärk, mida loetakse tänapäeval vanimaks veiniga kauplevaks ettevõtteks Prantsusmaal Bordeaux’s. Bistro Sauvignon Blanc on kuiv, kerge ja värske valge vein, mille maitses domineerivad puuviljad ja tsitruselised. Aroomis on tunda troopilisi vilju, aprikoosi ja ananassi. Värskust lisavad greip ja laim. Valmistatud 100% Sauvignon Blanc viinamarjadest.
Viinamarjasort: Sauvignon Blanc
Värvus: Kirgas õlgkollane.
Aroom: Domineerivad troopilised viljad, aprikoos ja ananass. Värskust lisavad tsitruselistest greip ja laim.
Maitse: Kerge, värske, domineerivalt puuviljane ja tsitruseline.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Rasvane kala, Linnuliha, Iseseisvalt nautimiseks
Serveerimistemperatuur: 10.0-12.0C

Tagasi

B&G Sparkling Chardonnay Brut

Alkoholisisaldus: 12.0%

Päritolumaa: Prantsusmaa
Piirkond: Loire

Tootekirjeldus: Barton & Guestier on ligi 3 sajandit vana kaubamärk, mida loetakse tänapäeval vanimaks veiniga kauplevaks ettevõtteks Prantsusmaal Bordeaux’s. Sparkling Chardonnay Brut on kerge ja mõnus vahuvein, mille maitse on kuiv, rikkalik ja elegantne. Aroomis domineerib puuviljasus. Valmistatud 100% Chardonnay viinamarjadest.
Viinamarjasort: 100 % Chardonnay
Värvus: Kirgas, kuldse helgiga õlgkollane.
Aroom: Domineerib puuviljasus, peamiselt virsik ja aprikoos. Sekundeerib õrn mandlisus ja lõpp on tsitrusviljade päralt.
Maitse: Kuiv, rikkalik ja elegantne, tasakaalus ilus happesus ning tuntav puuviljasus.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Iseseisvalt nautimiseks
Serveerimistemperatuur: 6.0-8.0C

Tagasi

B&G Cabernet Sauvignon Reserve

Alkoholisisaldus: 13.0%

Päritolumaa: Prantsusmaa
Piirkond: Languedoc-Roussillon

Tootekirjeldus: Barton & Guestier on ligi 3 sajandit vana kaubamärk, mida loetakse tänapäeval vanimaks veiniga kauplevaks ettevõtteks Prantsusmaal Bordeaux’s. Cabernet Sauvignon Reserve on keskmise täidlusega, rikkalik, ümar, pehme ja siidine. Meeldiva tanniinsusega. Järelmaitse on pikk, mustsõstrane ja vaniljene. Marjases aroomis on tunda ploomi ja mustsõstart, mis segunevad kerge piparmündi ja röstiga. Valmistatud 100% Cabernet Sauvignon viinamarjadest.
Viinamarjasort: 100% Cabernet Sauvignon
Värvus: Sügav karmiinpunane.
Aroom: Marjane, tunda ploomi ja mustsõstart, mis segunevad kerge piparmündi ja röstiga.
Maitse: Rikkalik, ümar, pehme, siidine, tunda on meeldivaid tanniine. Järelmaitse on pikk, mustsõstrane ja vaniljene.
Toidusoovitus: Loomaliha, Pasta, Pizza, Tugevad juustud
Serveerimistemperatuur: 16.0-18.0C

Tagasi

B&G Sauvignon Blanc Reserve IGP

Alkoholisisaldus: 11.5%

Päritolumaa: Prantsusmaa
Piirkond: Languedoc-Roussillon

Tootekirjeldus: Barton & Guestier on ligi 3 sajandit vana kaubamärk, mida loetakse tänapäeval vanimaks veiniga kauplevaks ettevõtteks Prantsusmaal Bordeaux’s. Sauvignon Blanc Reserve on maitselt kuiv, väga värske iseloomuga ja heas tasakaalus. Maitses domineerivad eksootilised puuviljad ja tsitrus, eriti greip. Tsitruselises ja lilelises aroomis on tunda ka mustsõstralehti ja eksootiliste puuviljade nüansse. Valmistatud 100% Sauvignon Blanc viinamarjadest.
Viinamarjasort: Sauvignon Blanc
Värvus: Hele õlgkollane, rohelise alatooniga.
Aroom: Tsitruseline ja lilleline, tunda ka mustsõstralehti ja eksootiliste puuviljade nüanssse.
Maitse: Kuiv, väga värske iseloomuga ja heas tasakaalus, domineerivad eksootilised puuviljad ja tsitrus, eriti greip. Pikk järelmaitse, milles tunda mõningast vürtsi.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Mereannid, Pasta, Salatid, Väherasvane kala
Serveerimistemperatuur: 10.0-12.0C

Tagasi

B&G Pinot Noir Reserve

Alkoholisisaldus: 12.0%

Päritolumaa: Prantsusmaa
Piirkond: Corsica

Tootekirjeldus: Barton & Guestier on ligi 3 sajandit vana kaubamärk, mida loetakse tänapäeval vanimaks veiniga kauplevaks ettevõtteks Prantsusmaal. Rubiinpunane Pinot Noir Reserve on maitselt kerge, kuiv, heas tasakaalus, marjane ja veidi röstine. Aroomilt on vein tugev ja marjane, tunda on mustsõstraid, kohvi ja vanilje nüanssi. Valmistatud 100% Pinot Noir viinamarjadest.
Viinamarjasort: 100% Pinot Noir
Värvus: Rubiinpunane.
Aroom: Tugev ja marjane, tunda mustsõstraid ning kohvi ja vanilje nüanssi.
Maitse: Heas tasakaalus, korraliku tanniinsusega, marjane ja veidi röstine.
Serveerimistemperatuur: 14.0-16.0C

Tagasi

B&G Chardonnay Reserve IGP

Alkoholisisaldus: 13.5%

Päritolumaa: Prantsusmaa
Piirkond: Languedoc
Viinamarjasort: 100% Chardonnay
Värvus: õlgkollane
Aroom: puuviljane ja kergelt röstine ning vaniljene
Maitse: rikkalik, täidlane ning samas meeldivalt värske, järelmaitses domineerib lillelisus ja pähklisus
Toidusoovitus: Eelroad, Iseseisvalt nautimiseks, Linnuliha, Mereannid, Pasta, Rasvane kala, Salatid, Taimetoidud
Serveerimistemperatuur: 10.0-12.0C

Tagasi

B&G Sparkling alcohol free

Päritolumaa: Prantsusmaa

Tootekirjeldus: Alkoholivaba, poolkuiv, kerge, värske ja puuviljane Prantsusmaa vein. Aroom on delikaatselt lilleline ja meeldivalt puuviljane. Valmistatud 100% Muscat viinamarjadest.
Viinamarjasort: 100% Muscat
Värvus: Õlekõrrekollane.
Aroom: Intensiivne ja aromaatne, delikaatselt lilleline ja meeldivalt puuviljane.
Maitse: Poolkuiv, kerge, värske, puuviljane.
Hästi balanseeritud.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Idamaine roog, Väherasvane kala, Salatid, Mereannid, Iseseisvalt nautimiseks
Serveerimistemperatuur: 5.0-6.0C

Tagasi