Codorníu Ars Collecta JAUME Cava Gran Reserva Brut kinkekarbis

Alkoholisisaldus: 11.5%

Päritolumaa: Hispaania
Piirkond: Cava

Tootekirjeldus: Kuiv, kreemine ja elegantne Hispaania vahuvein, mis on samal ajal ka tugevalt puuviljane ja marjane. Maitses kerkivad esile küpsed viljad ja arenenud noodid. Järelmaitse on pikk ja elegantne. Aroom on väga kompleksne, ümar ja küps. Tunda on virsikuid, punaseid sõstraid ja melonit. Taustal on tunda arenenud noote: pähkleid, krõbedat saia, mett ja pärmisust. Valmistamisel kasutatud viinamarjasordid: Segrià, Chardonnay, Pinot Noir, Xarel·lo.
Viinamarjasort: Segrià, Chardonnay, Pinot Noir, Xarel·lo
Värvus: Kahvatu kuldne õrna roosaka varjundiga.
Aroom: Väga kompleksne, ümar ja küps, tunda virsikuid, punaseid sõstraid, melonit. Taustal tunda arenenud noote: pähkleid, krõbedat saia, mett ja pärmisust.
Maitse: Kuiv, kreemine ja elegantne. Tugevalt puuviljane ja marjane, esile kerkivad küpsed viljad ja arenenud noodid. Järelmaitse on pikk ja elegantne.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Idamaine roog, Rasvane kala, Kergemad juustud, Mereannid, Iseseisvalt nautimiseks, Tugevad juustud
Serveerimistemperatuur: 6.0-8.0C

Tagasi

Codorníu Ecologica Cava Brut

Alkoholisisaldus: 11.5%

Päritolumaa: Hispaania
Piirkond: Cava

Tootekirjeldus: Codorníu Organic on autentne cava oma tuntud headuses, mis on valmistatud orgaanilisel meetodil. Spetsiaalselt orgaanilise veini jaoks valitud istandused Penedès regioonis garanteerivad viinamarjade tippkvaliteedi madala saagikuse kohta. Nii kasvatuse kui valmistamise ajal järgitakse lisaks cava valmistamise meetodile ka orgaanilise põllumajanduse reegleid. Codorníu Ecológica on küpsenud 9–12 kuud. Maitse on suulael värskendav ja heas tasakaalus, kreemja tekstuuriga. Tunda on tsitrusenoote ja rohelist õuna. Järelmaitse on pikalt püsiv. Aroom on tulvil puuvilju, ülekaalukalt tõuseb esile mahlakas roheline õun. Õrnalt on tunda ka tsitruseliste õisi ja värske mandli magusust. Valmistamisel kasutatud viinamarjasordid: Xarello, Parellada, Macabeo.
Viinamarjasort: Xarello, Parellada, Macabeo
Värvus: Hele õlgkollane. Peene mulliga, sametine vahukroon on püsiv.
Aroom: Aroom on tulvil puuvilju, ülekaalukalt tõuseb esile mahlakas roheline õun. Õrnalt on tunda tsitruseliste õisi ja värske mandli magusust.
Maitse: Maitse on suulael värskendav ja heas tasakaalus, kreemja tekstuuriga. Tunda on tsitrusenoote ja rohelist õuna. Järelmaitse on pikalt püsiv.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Idamaine roog, Väherasvane kala, Salatid, Mereannid, Iseseisvalt nautimiseks
Serveerimistemperatuur: 6.0-8.0C

Tagasi

Codorníu Zero Rosé alcohol free

Päritolumaa: Hispaania

Tootekirjeldus: Kuiv, marjane, värske ja hästi balanseeritud happesusega alkoholivaba vahuvein. Aroom on lilleline ja marjane, tunda on hibiskuse õit, kirsse ja granaatõuna.
Värvus: Heleroosa
Aroom: Lilleline ja marjane. Tunda hibiskuse õit, kirsse ja graanatõuna.
Maitse: Kuiv ja marjane, värske ja hästi balanseeritud happesusega.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Idamaine roog, Dessert, Rasvane kala, Linnuliha, Salatid, Mereannid, Iseseisvalt nautimiseks, Taimetoidud
Serveerimistemperatuur: 6.0-8.0C

Tagasi

Codorníu Zero alcohol free

Päritolumaa: Hispaania

Tootekirjeldus: Codorníu Zero on poolkuiv, värske ja puuviljase iseloomuga alkoholivaba vahuvein, mida valmistatakse alkoholi eemaldamise teel veinist.
Viinamarjasort: Airén
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Idamaine roog, Kergemad juustud, Väherasvane kala, Pasta, Salatid, Mereannid, Iseseisvalt nautimiseks
Serveerimistemperatuur: 6.0-8.0C

Tagasi

Codorníu Classico Brut Cava Mini

Alkoholisisaldus: 11.5%

Päritolumaa: Hispaania
Piirkond: Cava

Tootekirjeldus: Ideaalne aperatiiv, mis on kuiv, elegantselt peene mulli ja heas tasakaalus happesusega. Aroom on silmapaistvalt puuviljane ja värske. Tunda on õunu ja tsitruselisi, lisanduvad mee ja röstsaia noodid. Valmistamisel kasutatud viinamarjasordid: Macabeo, Xarel·lo, Parellada.
Viinamarjasort: Macabeo, Xarel·lo, Parellada
Värvus: Hele õlgkollane.
Aroom: Silmapaistvalt puuviljane ja värske. Tunda õunu ja tsitruselisi, lisanduvad mee ja röstsaia noodid.
Maitse: Elegantselt peene mulli ja heas tasakaaalus happesusega, kuiv. Jääksuhkruid: 10g/l.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Idamaine roog, Kergemad juustud, Väherasvane kala, Salatid, Mereannid, Iseseisvalt nautimiseks, Taimetoidud
Serveerimistemperatuur: 6.0-8.0C

Tagasi

Codorníu Classico Rosé Cava Mini

Alkoholisisaldus: 11.5%

Päritolumaa: Hispaania
Piirkond: Cava

Tootekirjeldus: Väga marjane ja kuiv Hispaania vahuvein, mille maitses domineerivad punane sõstar ja maasikas, värskust lisavad tsitruselised, eelkõige greip. Leiab ka vihjeid rösitisusele. Aroom on aromaatne ja marjane, tunda on punaseid marju ja tsitruselisi. Valmistamisel kasutatud viinamarjasordid: Garnacha, Monastrell.
Viinamarjasort: Garnacha, Monastrell
Värvus: Kahvaturoosa.
Aroom: Aromaatne ja marjane, tunda punaseid marju ja tsitruselisi.
Maitse: Kuiv. Väga marjane, domineerivad punane sõstar ja maasikas, värskust lisavad tsitruselised, eelkõige greip. Vihjeid rösitisusele.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Rasvane kala, Iseseisvalt nautimiseks
Serveerimistemperatuur: 6.0-8.0C

Tagasi

Anna de Codorníu Rosé

Alkoholisisaldus: 11.5%

Päritolumaa: Hispaania
Piirkond: Cava

Tootekirjeldus: Codorníu Rosé on pühendatud Anna Codorníu mälestusele – armastatud naisele, kellega Manual Raventós 1659. aastal abiellus, liites kaks pikaaegsete veinitootmise traditsioonidega perekonda. Tänaseni kuulub veinimaja perekonnale. Anna de Codorníu Rosé on maitselt elegantne ja marjane. Värskust lisab hästi balanseeritud happesus. Järelmaitses tuleb esile mahlakas greip. Mahlakalt marjases aroomis on tunda maasikat, kirssi, metsamarju ja vihjeid rohelisele õunale. Valmistamisel kasutatud viinamarjasordid: 70% Pinot Noir, 30% Chardonnay.
Viinamarjasort: 70% Pinot Noir, 30% Chardonnay
Värvus: Kahvaturoosa.
Aroom: Mahlakalt marjane, tunda maasikat ja kirssi ja ka muid metsmarju, leiab vihjeid rohelisele õunale
Maitse: Elegantne ja marjane, värskust lisab hästi balanseeritud happesus. Järelmaitses on tunda mahlakat greipi.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Idamaine roog, Rasvane kala, Väherasvane kala, Salatid, Mereannid, Iseseisvalt nautimiseks, Taimetoidud
Serveerimistemperatuur: 5.0-8.0C

Tagasi

Anna de Codorníu Brut Cava

Alkoholisisaldus: 11.5%

Päritolumaa: Hispaania
Piirkond: Cava

Tootekirjeldus: Hispaaniast pärit cava, mille maitse on suulael kerge ja värske. Ideaalne tasakaal happesuse ning jääksuhkru vahel teeb sellest kuiva vahuveini armastajate lemmiku. Aroomis kerkivad esile delikaatsed aroomid – troopilised puuviljad, banaani ja ananassi noodid, mis on omased Chardonnay marjale. Tsitruselistest on tunda greipi ja laimi. Valmistamisel kasutatud viinamarjasordid: Chardonnay, Parellada, Macabeo/Xarel-lo.
Viinamarjasort: 70% Chardonnay, 15% Parellada, 15% Macabeo, Xarel-lo
Värvus: Hele ja kirgas õlgkollane.
Aroom: Delikaatsed aroomid, kus kerkivad esile troopilised puuviljad, banaani ja ananassi noodid, mis on omased Chardonnay marjale. Tsitruselistest tunda greipi ja laimi.
Maitse: Maitse on suulael kerge ja värske, ideaalne tasakaal happesuse ning jääksuhkru vahel.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Idamaine roog, Rasvane kala, Kergemad juustud, Väherasvane kala, Mereannid, Iseseisvalt nautimiseks
Serveerimistemperatuur: 6.0-8.0C

Tagasi

Anna de Codorníu Blanc de Blancs Brut Cava

Alkoholisisaldus: 11.5%

Päritolumaa: Hispaania
Piirkond: Cava

Tootekirjeldus: Anna de Codorníu on Hispaania müüduim cava. Codorníu cava valmistatakse traditsioonilisel meetodil ja on pühendatud Anna Codorníu mälestusele – armastatud naisele, kellega Manual Raventós 1659. aastal abiellus, liites kaks pikaaegsete veinitootmise traditsioonidega perekonda. Tänaseni kuulub veinimaja perekonnale. Vahuveinil on rikkalik, mahlakas ja veidi kreemine maitse, milles on ideaalne tasakaal happesuse ja jääksuhkru vahel. Rikkalikus ja elegantses aroomis on tunda valgeid lilli, troopilisi puuvilju ja tsitruselisi. Taustal tulevad esile arenenud noodid, röstisus ja brioche. Valmistamisel kasutatud viinamarjasordid: Chardonnay, Parellada, Macabeo/Xarel·lo.
Viinamarjasort: 70% Chardonnay, 15% Parellada, 15% Macabeo, Xarel·lo
Värvus: Kirgas õlgkollane, rohelise varjundiga.
Aroom: Rikkalik ja elegantne. Tunda valgeid lilli, troopilisi puuvilju ja tsitruselisi, taustal on arenendud noote, veidi röstisust ja brioche´i.
Maitse: Rikkalik ja mahlakas, veidi kreemine. Ideaalne tasakaal happesuse ning jääksuhkru vahel.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Idamaine roog, Kergemad juustud, Väherasvane kala, Salatid, Mereannid, Iseseisvalt nautimiseks, Taimetoidud
Serveerimistemperatuur: 6.0-8.0C

Tagasi

Anna de Codorníu Blanc de Blancs Brut Cava mini

Alkoholisisaldus: 11.5%

Päritolumaa: Hispaania
Piirkond: Cava

Tootekirjeldus: Anna de Codorníu on Hispaania müüduim cava. Codorníu cava valmistatakse traditsioonilisel meetodil ja on pühendatud Anna Codorníu mälestusele – armastatud naisele, kellega Manual Raventós 1659. aastal abiellus, liites kaks pikaaegsete veinitootmise traditsioonidega perekonda. Tänaseni kuulub veinimaja perekonnale. Vahuveinil on rikkalik, mahlakas ja veidi kreemine maitse, milles on ideaalne tasakaal happesuse ja jääksuhkru vahel. Rikkalikus ja elegantses aroomis on tunda valgeid lilli, troopilisi puuvilju ja tsitruselisi. Taustal tulevad esile arenenud noodid, röstisus ja brioche. Valmistamisel kasutatud viinamarjasordid: Chardonnay, Parellada, Macabeo/Xarel·lo.
Viinamarjasort: Chardonnay 70% Parellada 15%,Macabeo, Xarel·lo 15%
Värvus: Kirgas õlgkollane, roheka varjundiga.
Aroom: Rikkalik ja elegantne. Tunda valgeid lilli, troopilisi puuvilju ja tsitruselisi, taustal on arenendud noote, veidi röstisust ja brioche´i.
Maitse: Rikkalik ja mahlakas, veidi kreemine. Ideaalne tasakaal happesuse ning jääksuhkru vahel.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Idamaine roog, Rasvane kala, Kergemad juustud, Väherasvane kala, Salatid, Mereannid, Iseseisvalt nautimiseks, Taimetoidud
Serveerimistemperatuur: 6.0-8.0C

Tagasi

Codorníu Ars Collecta Blanc De Blanc Cava Reserva

Alkoholisisaldus: 11.5%

Päritolumaa: Hispaania
Piirkond: Cava

Tootekirjeldus: Kuiv, rikkalik, kompleksne ja mänguline Hispaania vahuvein, mis on samal ajal ka värske, hea happeusega, puuviljane ja elegantselt röstine. Järelmaitse kestab pikalt. Aroom on külluslik, mitmekülgne ja elegantselt röstine. Valmistamisel kasutatud viinamarjasordid: Chardonnay, Xarel·lo, Parellada.
Viinamarjasort: 85% Chardonnay, 15% Xarel·lo, Parellada
Värvus: Kirgas kollane, kuldse varjundiga.
Aroom: Külluslik ja mitmekülgne. Elegantselt röstine, tunda brioche´i ja röstitud pähkleid. Luuviljalistest kerkivad esile küpsed virsikud ja nektariinid.
Maitse: Rikkalik, kompleksne ja mänguline. Värske ja hea happeusega, puuviljane ja samas elegantselt röstine. Järelmaitse kestab pikalt.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Idamaine roog, Rasvane kala, Kergemad juustud, Väherasvane kala, Linnuliha, Mereannid, Iseseisvalt nautimiseks, Tugevad juustud, Taimetoidud
Serveerimistemperatuur: 6.0-8.0C

Tagasi

Codorníu Ars Collecta Blanc De Noir Cava Gran Reserva

Alkoholisisaldus: 11.5%

Päritolumaa: Hispaania
Piirkond: Cava

Tootekirjeldus: Hispaania vahuvein, mis on märkimisväärselt värske, marjane, kuiv, kompleksne ja väga hea happesusega. Järelmaitse on pikk ja kreemine. Aroom on intensiivselt aromaatne, rikkalikult lilleline ja mahlakalt marjane. Valmistamisel kasutatud viinamarjasordid: Pinot Noir, Xarel·lo, Trepat.
Viinamarjasort: 85% Pinot Noir, 15% Xarel·lo, Trepat
Värvus: Intensiivne õlgkollane, kuldse varjundiga.
Aroom: Intensiivselt aromaatne, rikkalikult lilleline ja mahlakalt marjane.
Maitse: Märkimisväärselt värske, marjane, kompleksne. Väga hea happesusega. Järelmaitse pikk ja kreemine.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Idamaine roog, Rasvane kala, Kergemad juustud, Väherasvane kala, Mereannid, Iseseisvalt nautimiseks, Tugevad juustud, Taimetoidud
Serveerimistemperatuur: 6.0-8.0C

Tagasi