The Chocolate Block

Alkoholisisaldus: 14.5%

Viinamarjasort: Syrah 69%; Grenache 13%; Cinsault 9%; Cabernet Sauvignon 8%; Viognier 1%
Värvus: sügav purpurpunane
Aroom: väga rikkalik, tunda punaseid sõstraid, ploome, kerget mineraalsust ning mitmeid erinevaid vürtse
Maitse: täidlane ja võimas, väga puuviljane ja marjane ning tammelaagerdusest lisanduvad vürtsid, kohv ja tume šokolaad. Vein on laagerdunud 18 kuud vanemates prantsuse tammevaatides.
Toidusoovitus: Loomaliha, Ulukiliha, Lambaliha, Sealiha, Tugevad juustud
Serveerimistemperatuur: 17.0-18.0C

Teised Lõuna-Aafrika veinid
Joogiekspert
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.