The Chocolate Block

Alkoholisisaldus: 14,5 %
Päritolumaa: Lõuna-Aafrika
Piirkond: Franschhoek
Viinamarjasort: 69% Syrah, 14% Grenache Noir, 11% Cabernet Sauvignon, 5% Cinsault, 1% Viognier
Värvus: sügav purpurpunane
Aroom: väga rikkalik, tunda punaseid sõstraid, ploome, kerget mineraalsust ning mitmeid erinevaid vürtse
Maitse: täidlane ja võimas, väga puuviljane ja marjane ning tammelaagerdusest lisanduvad vürtsid, kohv ja tume šokolaad.
Vein on laagerdunud 18 kuud vanemates prantsuse tammevaatides.
Toidusoovitus: tugevamaitselised liharoad
Serveerimistemperatuur: 17-18C

Teised Lõuna-Aafrika veinid
Joogiekspert

The One


Siirupivaba kokteil, mille eesmärgiks on pakkuda ei midagi vähemat kui tõelist meistriteost. Munavalge siidne puudutus lisab maitsele mõnusa pehmuse ning Johnny Walker Gold Laber Reserva rikastab kokteili oma eksklusiivsusega.

Loe edasi VAATA KA TEISI KOKTEILE

Bulleit Julep

koostisosad

4 cl Bulleit Bourbon viskit
1-2 cl suhkrusiirupit
10-15 lehte piparmünti

Loe edasi VAATA KA TEISI KOKTEILE
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.