Alkoholisisaldus: 12.0%
Päritolumaa: Itaalia
Piirkond: Sitsiilia
Tootekirjeldus: Valmistatud Nero D´Avola viinamarjadest, mis tulevad 3ha suuruselt 350 m kõrgusel asuvast viinamarja istandusest. Vahuvein on valmistatud Methodo Classico meetodil. Esimene fermentatsiooni terastankides ,veini hoitakse 8 kuud settel, millele järgneb teine fermentatsioon , vahuvein küpseb 24 kuud pudelis.
Viinamarjasort: 100% Nero d’Avola
Värvus: Õlgkollane, vahusus on elegantne ja püsiv.
Aroom: Delikaatne, elegantne ja väga rikkalik. Esile kerkivad tsitruselised, eksootilistest puuviljadest valge virsik,vanilje, tasutal mandli noodid.
Maitse: Tuntavalt mineraalne, rafineeritult karge. Järelmaitse on pikk ja väga elegantne.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Idamaine roog, Mereannid, Iseseisvalt nautimiseks
Serveerimistemperatuur: 8.0-10.0C