Laroche St Martin Chablis AOP

Alkoholisisaldus: 12.5%
Päritolumaa: Prantsusmaa
Viinamarjasort: 100% Chardonnay
Värvus: õlekõrre kollane
Aroom: tunda õuna ning rohelust, troopilisi puuvilju ja rösti
Maitse: õrnalt võine, klassikaliste mineraalsete nootidega, lisaks tunda sarapuupähklit ja ränisust. Suurepärase kestvuse ja intensiivsusega, pika järelmaitsega. Vein, mis on üheaegselt kreemine ja mineraalne.
Toidusoovitus: eelroad, mereannid, rasvane kala, väherasvane kala
Serveerimistemperatuur: 10.0-12.0 C

Korje septembri lõpus. Viinamarjad pressitakse pneumaatilises pressis, järgneb 12 h veinivirde settimist. Käärimine kestab 15 päeva roostevaba terasest mahutites, rakendatakse 100% malolaktilist käärimist. Vein küpseb 8 kuud roostevabast terasest mahutites setetel.

Joogiekspert
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.