Alkoholisisaldus: 12.0%
Päritolumaa: Prantsusmaa
Piirkond: Chablis AOC
Tootekirjeldus: Korje septembri
lõpus. Viinamarjad pressitakse pneumaatilises pressis, järgneb 12h veinivirde settimist. Käärimine kestab 15 päeva roostevaba terasest
mahutites, rakendatakse 100% malolaktilist käärimist. Vein küpseb 8 kuud roostevabast terasest mahutites setetel.
Viinamarjasort: 100% Chardonnay
Värvus: Kahvatu õlgkollane
Aroom: Tunda õuna ning rohelust, troopilisi puuvilju ja rösti
Maitse: Õrnalt võine, klassikaliste mineraalsete nootidega,lisaks tunda sarapuupähklit ja
ränisust.Suurepärase kestvuse
ja intensiivsusega, pika järelmaitsega.Vein, mis on üheaegselt kreemine ja mineraalne.
Toidusoovitus: Eelroad, Rasvane kala, Kergemad juustud, Mereannid
Serveerimistemperatuur: 9.0-11.0C