Alkoholisisaldus: 13,5%
Päritolumaa: Austraalia
Piirkond: Kagu-Austraalia
Viinamarjasort: Cabernet Sauvignon
Värvus: sügav rubiinpunane
Aroom: marjane, tunda mustsõstraid, ploome ning mustikaid
Maitse: elegantne, äärmiselt marjane, tunda magusaid vürtse ning kerget mineraalset nooti
Toidusoovitus: grillitud või küpsetatud punane liha
Serveerimistemperatuur: 16-18C
Jack Duggan Cabernet Sauvignon
Teised Austraalia veinid
Joogiekspert

Cumin Buzz
India köögist inspireeritud aromaatne ja pehme olemusega tekiilakokteil, mille valmistamisel on kasutatud Eesti köömnelikööri.
Loe edasi VAATA KA TEISI KOKTEILE
Perrier D-tox
koostisosad
Perrier vesi
2 cl sidrunimahla
2 cl kardemoni siirupit
Kurgiviil