Gérard Bertrand Cigalus White Aude Hauterive IGP

Gérard Bertrand Cigalus White ’22 75 cl 14.5%

Maitse: Täidlane, siidine, küps ja väga rikkalik, rohkelt vaniljet, röstisust, kreemisust ja eksootiliste puuviljade noote.

Lõhn: Intensiivne ja kompleksne, domineerib küpsete tsitruseliste aroom, eelkõige tunda greipi. Lisaks tunda valget virsikut, mesisust, kuivatatud puuvilju ja röstisust.

Kirjeldus: Gérard Bertrand on ülemaailmselt tuntud orgaanilise veininduse pioneeri ja teenäitajana ning pakub väga laias valikus orgaanilisi, biodünaamilisi, vegan friendly veine. Gérard Bertrand veinimajade istandused asuvad Langedoc regioonis ja on biodünaamilise sertifikaadiga või liikumas selles suunas. Cigalus White Aude Hauterive on kuiv, täidlane, siidine, küps ja väga rikkalik. Maitses on tunda rohkelt vaniljet, röstisust, kreemisust ja eksootiliste puuviljade noote. Intensiivses ja komplekses aroomis domineerib küpsete tsitruseliste aroom, eelkõige greip. Lisaks tulevad esile valge virsik, mesisus, kuivatatud puuviljad ja röstisus. Valmistatud kolmest viinamarjasordist (Chardonnay,Viognier,Sauvignon Blanc).

Värv: Kirgas kuldkollane.

Alkoholiprotsent: 14.5%

Regioon: Langedoc

Marjad: Chardonnay,Viognier,Sauvignon Blanc

Serveerimise temperatuur: 10 °C - 12 °C

Retseptid

Cherries In the Trophy


Kirsitrofee on jook, mille juured ulatuvad kaugesse Belgia õlletootmise ajalukku. Aega, kui ristisõdades avastati uusi ja põnevaid maitseid, millega rikastati kohalikku joogikultuuri. Sellesse kokteili on segatud erinevad maailmad – mõru rabarber sümboliseerib keskaegse Euroopa karmi elu, litši eksootika idamaade troopilisi võlusid ning kvaliteetne džinn legendaarset Inglise vaimu.

Loe rohkem Vaata teisi kokteile

Hennessy Citrus Sour

Koostisosad

4 cl Hennessy V.S konjakit
2 cl sidrunimahla
2 cl suhkrusiirupit
1 munavalge

Loe rohkem Vaata teisi kokteile
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.