Zonin Ventiterre Soave DOC

Alkoholisisaldus: 12.0%

Päritolumaa: Itaalia
Piirkond: Veneto
Viinamarjasort: 95% Garganega, 5% Trebbiano di Soave
Värvus: kirgas õlgkollane
Aroom: aromaatne, elegantne ja värske, tunda valgeid lilli ning rohelisi õunu
Maitse: intensiivne, elegantne, heas tasakaalus, puuviljane ja püsiv
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Iseseisvalt nautimiseks, Kergemad juustud, Mereannid, Salatid, Taimetoidud, Väherasvane kala
Serveerimistemperatuur: 10.0-12.0C

Tagasi

Zonin Ventiterre Pinot Grigio IGT

Alkoholisisaldus: 12.0%

Päritolumaa: Itaalia
Piirkond: Veneto
Viinamarjasort: 100% Pinot Grigio
Värvus: õlgkollane, roheka alatooniga
Aroom: õrnalt puuviljane, täidlane ja väljapeetud ning väga puhas
Maitse: klassikaline Pinot Grigio,
kerge, kuiv ja värske, tunda pirni, lilli
ning õrna rohusust
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Iseseisvalt nautimiseks, Mereannid, Pasta, Salatid, Väherasvane kala
Serveerimistemperatuur: 10.0-12.0C

Tagasi

Zonin Velluto Appassimento Rosso

Alkoholisisaldus: 14.5%

Päritolumaa: Itaalia
Piirkond: Veneto
Viinamarjasort: Corvina, Corvinone, Rondinella
Värvus: rubiinpunane granaatõuna karmiinpunase peegeldusega.
Aroom: küpsed kirsid segatud kergelt magusate eksootiliste vürtsidega.
Maitse: täidlane ja rikkalik, lõpp sametiselt pehme.
Vein on valmistatud kuivatatud viinamarjadest Appassimento meetodil.
Toidusoovitus: Iseseisvalt nautimiseks, Kergemad juustud, Loomaliha, Pasta, Pizza, Sealiha
Serveerimistemperatuur: 18.0-20.0C

Tagasi

Tenuta Il Bosco Phileo Pinot Nero Brut

Alkoholisisaldus: 11.5%

Päritolumaa: Itaalia
Piirkond: Oltrepo’ Pavese DOC

Tootekirjeldus: Kuiv
Viinamarjasort: 100% Pinot Nero
Värvus: Õlgkollane
Aroom: Värske ja aromaatne, puuviljase karakteriga
Maitse: Kerge, samas elav, hästi balansseeritud happega
Serveerimistemperatuur: 6.0-8.0C

Tagasi

Zonin Prosecco Cuvee 1821 Brut DOC

Alkoholisisaldus: 11.0%

Päritolumaa: Itaalia
Piirkond: Veneto
Viinamarjasort: 100% Glera
Aroom: väga intensiinvne, aromaatne ja puuviljane, tunda wisteria lille ning
õunu
Maitse: väga ahvatlev ja heas tasakaalus, tunda kerget mandlinüanssi
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Dessert
Serveerimistemperatuur: 5.0-7.0C

Tagasi

Zonin Sangiovese Maremma Toscana DOC

Alkoholisisaldus: 13.0%

Päritolumaa: Itaalia
Piirkond: Toskaana
Viinamarjasort: Sangiovese
Värvus: Rubiinpunane
Aroom: marjane, animaalne
Maitse: keskmise kehandiga, tunda tumedaid marju, järelmaitse on pikk ning tanniinid keskmise tugevusega
Serveerimistemperatuur: 16.0-18.0C

Tagasi

Zonin Ventiterre Insolia Chardonnay

Alkoholisisaldus: 12.5%

Päritolumaa: Itaalia
Piirkond: Sitsiilia
Viinamarjasort: Insolia, Chardonnay
Värvus: õlgkollane, roheka alatooniga
Aroom: ahvatlevalt intensiivne, tunda virsikuid, greipi ja laimikoort
Maitse: värske ja puhas, vihjetega eksootilistele puuviljadele
Toidusoovitus: Aperitiiv, Väherasvane kala, Rasvane kala, Mereannid
Serveerimistemperatuur: 10.0-12.0C

Tagasi

Zonin Ripasso Valpolicella Superiore DOC

Alkoholisisaldus: 14.0%

Päritolumaa: Itaalia
Piirkond: Veneto
Viinamarjasort: 70% Corvina, 20% Rondinella, 10% Molinara
Värvus: sügav rubiinpunane
Aroom: rikkalik ja mitmetahuline, tuntavalt veinine, kirsine ja šokolaadine
Maitse: kuiv, peen ja harmooniline, hea tugevusega, järelmaitse pikk ja puhas
Toidusoovitus: Loomaliha, Pasta, Sealiha, Tugevad juustud, Ulukiliha
Serveerimistemperatuur: 17.0-18.0C

Tagasi

Zonin Ventiterre Montepulciano d’Abruzzo DOC

Alkoholisisaldus: 13.0%

Päritolumaa: Itaalia
Piirkond: Abruzzo

Tootekirjeldus: rubiinpunane
Viinamarjasort: 92% Montepulciano, 8% Sangiovese
Aroom: rikkalik ja erakordselt
mitmetahuline, veiniste nüanssidega, marjane, mahlakas ja kergelt vürtsikas
Maitse: kuiv, heas tasakaalus, mahe, keskmise täidlusega, marjase iseloomuga ning pika järelmaitsega
Toidusoovitus: Eelroad, Iseseisvalt nautimiseks, Linnuliha, Pasta, Pizza, Sealiha, Tugevad juustud
Serveerimistemperatuur: 18.0-20.0C

Tagasi

Zonin Montepulciano d’Abruzzo DOC

Alkoholisisaldus: 13.0%

Päritolumaa: Itaalia
Piirkond: Abruzzo
Viinamarjasort: 92% Montepulciano, 8% Sangiovese
Aroom: rikkalik ja erakordselt
mitmetahuline, veiniste nüanssidega, marjane, mahlakas ja kergelt vürtsikas
Maitse: kuiv, heas tasakaalus, mahe, keskmise täidlusega, marjase iseloomuga ning pika järelmaitsega
Toidusoovitus: Sealiha, Pasta, Linnuliha
Serveerimistemperatuur: 18.0-20.0C

Tagasi

Principi di Butera Neroluce DOC

Alkoholisisaldus: 12.0%

Päritolumaa: Itaalia
Piirkond: Sicilia DOC

Tootekirjeldus: Kuiv
Viinamarjasort: 100% Nero d’Avola
Värvus: Tumedam õlgkollane, kerge vase-helgiga
Aroom: Punased viljad, kergelt vürtsikas must pipar
Maitse: Intensiivne ja püsiv, tsitrusenoodid
Toidusoovitus: Aperitiiv, Mereannid, Rasvane kala, Väherasvane kala
Serveerimistemperatuur: 6.0-8.0C

Tagasi

Zonin Chianti Classico DOCG

Alkoholisisaldus: 13.0%

Päritolumaa: Itaalia
Piirkond: Toskaana
Viinamarjasort: 95% Sangiovese, 5% Canaiolo
Värvus: särav rubiinpunane
Aroom: intensiivne, peen ja elegantne, tunda kerget kirsside ja kannikeste hõngu
Maitse: kuiv, täidlane, pehme ja sametine ning keskmiselt pika järelmaitsega
Toidusoovitus: Iseseisvalt nautimiseks, Loomaliha, Pasta, Pizza, Sealiha, Tugevad juustud, Ulukiliha
Serveerimistemperatuur: 18.0-20.0C

Tagasi