Zonin Rose Spumante Brut

Alkoholisisaldus: 11%
Värvus: kahvaturoosa
Aroom: meeldivalt marjane, veidi lilleline, taustal tunda õunalisust
Maitse: mahlakalt marjane, värskendav ja kuiv, järemaitses vihjeid mandlitele
Toidusoovitus: aperatiiv, eelroad, idamaine roog, iseseisvalt nautimiseks, mereannid, väherasvane kala
Serveerimistemperatuur: 5.0-7.0C

Tagasi

Zonin Velluto Appassimento Rossa

Alkoholisisaldus: 14.5%
Viinamarjasort: Corvina, Corvinone, Rondinella
Värvus: rubiinpunane granaatõuna karmiinpunase peegeldusega
Aroom: küpsed kirsid segatud kergelt magusate eksootiliste vürtsidega
Maitse: täidlane ja rikkalik, lõpp sametiselt pehma. Vein on valmistatud kuivatatud viinamarjadest Appassimento meetodil.
Toidusoovitus: iseseisvalt nautimiseks, kergemad juustud, loomaliha, pasta, pizza, sealiha
Serveerimistemperatuur: 18.0-20.0C

Tagasi

Zonin Prosecco Bio Organic DOC

Alkoholisisaldus: 11%
Viinamarjasort: Glera
Värvus: kahvatu õlekõrre kollane. Mullid on peened ja elegantsed.
Aroom: domineerivad värsked, õunased ja lillelised noodid.
Maitse: väga heas tasakaalus, atraktiivne. Ilmnevad vihjed mandlitele
Toidusoovitus: aperatiiv, eelroad, idamaine roog, iseseisvalt nautimiseks, mereannid, väherasvane kala
Serveerimistemperatuur: 5.0-7.0C

Tagasi

Zonin Ventiterre Insolia Chardonnay

Alkoholisisaldus: 12,5%
Päritolumaa: Itaalia
Piirkond: Sitsiilia
Viinamarjasort: Insolia, Chardonnay
Värvus:
õlgkollane, roheka alatooniga
Aroom: ahvatlevalt intensiivne, tunda virsikuid, greipi ja laimikoort
Maitse: värske ja puhas, vihjetega eksootilistele puuviljadele
Toidusoovitus: aperitiiv, väherasvane kala, rasvane kala, mereannid
Serveerimistemperatuur: 10.0-12.0C

Tagasi

Zonin Ventiterre Primitivo IGT

Alkoholisisaldus: 13.0%
Päritolumaa:
Itaalia
Piirkond:
Salento
Viinamarjasort: 100% Primitivo
Värvus: kirgas tume rubiinpunane
Aroom: rikkalik ja püsiv, vihjetega küpsetele punastele marjadele, ploomidele ja magusatele vürtsidele
Maitse: hea struktuuriga, ümar ja marjane
Toidusoovitus: iseseisvalt nautimiseks, pasta, pizza, sealiha, tugevad juustud
Serveerimistemperatuur: 16.0-12C

Tagasi

Sant’ Ilario Chianti DOCG

Alkoholisisaldus: 13.0%
Päritolumaa:
 Itaalia
Piirkond: Chianti
Viinamarjasort: Sangiovese
Värvus: sügav rubiinpunane
Aroom: peen ja marjane, tunda kirsse, metsamarju ning kerget kannikeste nüanssi
Maitse: kuiv, täidlane, värske ja meeldiva tanniinsusega
Toidusoovitus: iseseisvalt nautimiseks, pasta, pizza
Serveerimistemperatuur: 18.0-20.0C

Tagasi

Zonin Primitivo Puglia IGT

Alkoholisisaldus: 13.0%
Päritolumaa:
Itaalia
Piirkond:
 Salento
Viinamarjasort: 100% Primitivo
Värvus: sügav rubiinpunane
Aroom: intensiivne, vihjetega ploomidele, punastest marjadest moosile ning viigimarjadele ja vürtsidele
Maitse: soe ja pehme, tulvil küpseid marju ning magusa tanniinsusega
Toidusoovitus: iseseisvalt nautimiseks, pasta, pizza, sealiha, tugevad juustud
Serveerimistemperatuur: 17C

Tagasi

Zonin Prosecco Black Edition Brut DOC

Alkoholisisaldus: 11 %

Piirkond: Veneto
Viinamarjad: Glera, Pinot Noir
Värvus: kirgas õlekõrrekollane
Aroom: atraktiivne, väga puuviljane ja aromaatne, vihjed metsikule roosile ja kardemonile
Maitse: väga heas tasakaalus ja väga hea struktuuriga, elegantne, vihjega kirsile
Toidusoovitus: aperatiiv, eelroad, linnuliha, mereannid
Serveerimistemperatuur: 5-7C

Tagasi

Zonin Prosecco Grey Edition Brut

Alkoholisisaldus: 11 %

Piirkond: Veneto
Viinamarjad: Glera, Pinot Grigio
Värvus: kirgas õlekõrrekollane
Aroom: ahvatlev, puuviljane ja aromaatne, vihjeid saialillele ja ingverile.
Maitse: väga heas tasakaalus, elav, õrna apelsini ja mandariini noodiga, millele lisandub atraktiivne vürtsikus, mis lõpus väreleb.
Toidusoovitus: aperatiiv, dessert, eelroad, mereannid, rasvane kala, salatid, taimetoidud
Serveerimistemperatuur: 5-7C

Tagasi

Zonin Prosecco White Edition Brut DOC

Alkoholisisaldus: 11 %

Piirkond: Veneto
Viinamarjad: Glera, Pinot Bianco
Värvus: kirgas õlekõrrekollane
Aroom: isuäratav, väga lilleline ja aromaatne, vihjed jasmiinile, Ambrosia õunale ja kaneelile
Maitse: väga heas tasakaalus, veetlev, peen, karge, õrna vihje akaatsia meele.
Toidusoovitus: aperatiiv, dessert, eelroad, pasta, salatid
Serveerimistemperatuur: 5-7C

Tagasi

Zonin II Giangio Gambellara Classico

Alkoholisisaldus: 12,5%
Päritolumaa: Itaalia
Viinamarjasort: 100% Garganega
Värvus: Õlekõrrekollane, kuldse helgiga
Aroom: Värske ja puuviljane, õrn vihje mandlile ja leedripuu õitele
Maitse: Hea tekstuuriga rikkaliku maitsebuketiga vein isuäratava ja puhta järelmaitsega, millest aimub suveküpseid puuvilju ja mandleid.
Toidusoovitus: Aperitiiv, iseseisvalt nautimiseks, pasta, rasvane kala, taimetoidud
Serveerimistemperatuur: 8-10C

Tagasi

Zonin Prosecco Cuvee 1821 Extra Dry DOC

Alkoholisisaldus: 11%
Päritolumaa: Itaalia
Piirkond: Veneto
Viinamarjasort: Glera
Värvus: ergas õlgkollane, kuldse helgiga
Aroom: intensiivne, aromaatne ja väga puuviljane, tunda lillede ning õunade nüansse
Maitse: väga heas tasakaalus ja meeldiv, õrna mandlinoodiga
Toidusoovitus: ideaalne seltskonnajoogiks ja aperitiivina, sobib hästi starteritega, nagu bruschetta, kerged salatid, lihata pasta ja pizza, samuti dessertide kõrvale.
Serveerimistemperatuur: 5-7C

Tagasi