Zonin Ventiterre Merlot Nero d’Avola DOC

Alkoholisisaldus: 14.0%

Tootekirjeldus:
Viinamarjasort: Merlot, Nero d’Avola
Värvus: sügav rubiinpunane
Aroom: intensiivne ja marjane, tunda ploome ja kuivatatud kirsse
Maitse: sametine, elegantne ja mahlane, meeldivalt täidlane ning püsiv
Toidusoovitus: sealiha, loomaliha, pasta, tugevad juustud
Serveerimistemperatuur: 18.0-18.0C

Tagasi

Zonin Ventiterre Montepulciano d’Abruzzo DOC

Alkoholisisaldus: 13.0%

Tootekirjeldus:
Viinamarjasort: 92% Montepulciano, 8% Sangiovese
Aroom: rikkalik ja erakordselt mitmetahuline, veiniste nüanssidega, marjane, mahlakas ja kergelt vürtsikas
Maitse: kuiv, heas tasakaalus, mahe, keskmise täidlusega, marjase iseloomuga ning pika järelmaitsega
Toidusoovitus: eelroad, iseseisvalt nautimiseks, linnuliha, pasta, pizza, sealiha, tugevad juustud
Serveerimistemperatuur: 18.0-20.0C
Kirjeldus: rubiinpunane

Tagasi

Zonin Ventiterre Chianti DOCG

Alkoholisisaldus: 12.5%

Tootekirjeldus:
Viinamarjasort:
90% Sangiovese, 10% Canaiolo
Värvus: rubiinpunane
Aroom: peen, vihjetega kirssidele, metsamarjadele, kannikestele ja vürtsidele
Maitse: kuiv ja värske, hea struktuuri ning tanniinsusega
Toidusoovitus: iseseisvalt nautimiseks, pasta, pizza, tugevad juustud
Serveerimistemperatuur: 18.0-20.0C

Tagasi

Zonin Velluto Appassimento Rosso

Alkoholisisaldus: 14.5%

Tootekirjeldus:
Viinamarjasort:
Corvina, Corvinone, Rondinella
Värvus: rubiinpunane granaatõuna karmiinpunase peegeldusega.
Aroom: küpsed kirsid segatud kergelt magusate eksootiliste vürtsidega.
Maitse: täidlane ja rikkalik, lõpp sametiselt pehme. Vein on valmistatud kuivatatud viinamarjadest Appassimento meetodil.
Toidusoovitus: iseseisvalt nautimiseks, kergemad juustud, loomaliha, pasta, pizza, sealiha
Serveerimistemperatuur: 18.0-20.0C

Tagasi

Zonin Ventiterre Valpolicella DOC

Alkoholisisaldus: 12.0%

Tootekirjeldus:
Viinamarjasort:
70% Corvina, 20% Rondinella, 10% Molinara
Värvus: särav rubiinpunane
Aroom: marjane, taustal põldmarjad ja üleküpsenud kirsid
Maitse: värske ja kerge iseloomuga, esile kerkivad ahvatlevad kirsinüansid
Toidusoovitus: eelroad, iseseisvalt nautimiseks, kergemad juustud, linnuliha, pasta, pizza, sealiha
Serveerimistemperatuur: 16.0-18.0C

Tagasi

Zonin Rose Spumante Brut

Alkoholisisaldus: 11%
Värvus: kahvaturoosa
Aroom: meeldivalt marjane, veidi lilleline, taustal tunda õunalisust
Maitse: mahlakalt marjane, värskendav ja kuiv, järemaitses vihjeid mandlitele
Toidusoovitus: aperatiiv, eelroad, idamaine roog, iseseisvalt nautimiseks, mereannid, väherasvane kala
Serveerimistemperatuur: 5.0-7.0C

Tagasi

Zonin Velluto Appassimento Rossa

Alkoholisisaldus: 14.5%
Viinamarjasort: Corvina, Corvinone, Rondinella
Värvus: rubiinpunane granaatõuna karmiinpunase peegeldusega
Aroom: küpsed kirsid segatud kergelt magusate eksootiliste vürtsidega
Maitse: täidlane ja rikkalik, lõpp sametiselt pehma. Vein on valmistatud kuivatatud viinamarjadest Appassimento meetodil.
Toidusoovitus: iseseisvalt nautimiseks, kergemad juustud, loomaliha, pasta, pizza, sealiha
Serveerimistemperatuur: 18.0-20.0C

Tagasi

Zonin Prosecco Bio Organic DOC

Alkoholisisaldus: 11%
Viinamarjasort: Glera
Värvus: kahvatu õlekõrre kollane. Mullid on peened ja elegantsed.
Aroom: domineerivad värsked, õunased ja lillelised noodid.
Maitse: väga heas tasakaalus, atraktiivne. Ilmnevad vihjed mandlitele
Toidusoovitus: aperatiiv, eelroad, idamaine roog, iseseisvalt nautimiseks, mereannid, väherasvane kala
Serveerimistemperatuur: 5.0-7.0C

Tagasi

Zonin Ventiterre Insolia Chardonnay

Alkoholisisaldus: 12,5%
Päritolumaa: Itaalia
Piirkond: Sitsiilia
Viinamarjasort: Insolia, Chardonnay
Värvus:
õlgkollane, roheka alatooniga
Aroom: ahvatlevalt intensiivne, tunda virsikuid, greipi ja laimikoort
Maitse: värske ja puhas, vihjetega eksootilistele puuviljadele
Toidusoovitus: aperitiiv, väherasvane kala, rasvane kala, mereannid
Serveerimistemperatuur: 10.0-12.0C

Tagasi

Zonin Ventiterre Primitivo IGT

Alkoholisisaldus: 13.0%
Päritolumaa:
Itaalia
Piirkond:
Salento
Viinamarjasort: 100% Primitivo
Värvus: kirgas tume rubiinpunane
Aroom: rikkalik ja püsiv, vihjetega küpsetele punastele marjadele, ploomidele ja magusatele vürtsidele
Maitse: hea struktuuriga, ümar ja marjane
Toidusoovitus: iseseisvalt nautimiseks, pasta, pizza, sealiha, tugevad juustud
Serveerimistemperatuur: 16.0-12C

Tagasi

Sant’ Ilario Chianti DOCG

Alkoholisisaldus: 13.0%
Päritolumaa:
 Itaalia
Piirkond: Chianti
Viinamarjasort: Sangiovese
Värvus: sügav rubiinpunane
Aroom: peen ja marjane, tunda kirsse, metsamarju ning kerget kannikeste nüanssi
Maitse: kuiv, täidlane, värske ja meeldiva tanniinsusega
Toidusoovitus: iseseisvalt nautimiseks, pasta, pizza
Serveerimistemperatuur: 18.0-20.0C

Tagasi

Zonin Primitivo Puglia IGT

Alkoholisisaldus: 13.0%
Päritolumaa:
Itaalia
Piirkond:
 Salento
Viinamarjasort: 100% Primitivo
Värvus: sügav rubiinpunane
Aroom: intensiivne, vihjetega ploomidele, punastest marjadest moosile ning viigimarjadele ja vürtsidele
Maitse: soe ja pehme, tulvil küpseid marju ning magusa tanniinsusega
Toidusoovitus: iseseisvalt nautimiseks, pasta, pizza, sealiha, tugevad juustud
Serveerimistemperatuur: 17C

Tagasi